Cum se foloseste Bixby pe Samsung Galaxy S8?

Samsung a reusit si anul acesta sa introduca pe piata un telefon cu un design unic si elegant. La fel ca si predecesoarele Galaxy S7 si S7 Edge, Samsung Galaxy S8 a fost fost lansat cu specificatii de top si functi deosebie.
Una din noile functii este Bixby.

Cei de la Samsung au decis sa creeze propriul asistent, inlocuind Google Assistant cu Bixby, iar acestia se lauda ca noul asistent va avea performante marite fata de concurentii Siri (iOS) si Google Assistant.
Bixby a fost creat pentru a interactiona cu utilizatorii si poate sa vorbeasca, sa scrie si sa invete impreuna cu userul.

Pentru a incepe interactionarea cu Bixby, apasati butonul dedicat pentru acesta care e amplasat imediat sub butoanele de volum. De asemenea, Bixby poate fi lansat daca glisati spre dreapta a ecranului.

Imediat ar trebui sa apara pagina Bixby de bun venit. Apasati Start pentru a incepe configuratia.

In pagina urmatoare, trebuie sa cititi si sa acceptati Termenii si Conditiile de folosire. Pentru confidentialitate, va recomand sa cititi cu atentie.

Ulterior, noul asistent creat de Samsung va afisa remindere, mesaje email si alte informatii, inclusiv recomandari:

Pentru a personaliza un card sau un tab, atingeti iconita din coltul drepta sus.

Bixby este o aplicatie cu potential mare. Desi a initial a fost lansat pe Samsung Galaxy S8, a aparut si aplicatia ce poate fi instalata pe Galaxy S7 si S7 Edge.

You may also like...

1 Response

  1. Mircea says:

    Ati putea sa-mi spuneti care este aplicatia care ruleaza pe s7 edge? Si de unde se descarca . Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *