Sfaturi – Economisirea bateriei pentru orice model de telefon

Cu timpul, durata de viata a unei baterii de smartphone a devenit din ce in ce mai buna, dar intotdeauna e loc de mai bine. Inca sunt o multime de lucruri pe care le poti face pentru a prelungi durata de viata a telefonului. Intamplator am dat de un site care ofera cateva sfaturi pentru economisirea bateriei pentru o gama larga de telefoane, cum ar fi Apple, Samsung, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Motorola, Sony, Nokia chiar si Amazon !


Este vorba de siteul LiGo, care ofera o pagina speciala pentru economisirea bateriei pe smartphone-uri, impartita in doua liste drop-down. Prima lista alegeti marca, iar in a doua lista alegeti modelul telefonului apoi o sa vedeti cateva sfaturi pentru a economisi baterie. De retinut faptul ca multe sfaturi sunt similare pentru marcile populare (sau telefoane), care au acelasi sistem de operare.

De exemplu: Daca avem un iPhone care e capabil sa ruleze iOS 8, trucurile pentru economisirea bateriei vor fi la fel pentru orice model de iPhone care e capabil sa ruleze iOS 8.

Asadar, sunt multe sfaturi bune pentru economisirea bateriei si pentru telefoanele mai putin cunoscute, dar care ruleaza un sistem de operare cunoscut.

Acceseaza linkul de mai jos pentru a gasi trucuri pentru marirea duratei de viata a smartphone-ului tau.

Mareste durata de viata a bateriei !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *