Black Friday 2014: Ghid, Recomandari & Tips

Black Friday sau Vinerea Neagra este ziua care urmeaza Zilei Recunostintei in Statele Unite, zi care deschide sezonul de cumparaturi pentru Craciun. Deoarece Ziua Recunostintei este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagra apare in fiecare an intre 23 si 29 noiembrie. Conceptul acesta a fost asimilat si de unele mari lanturi de magazine din Romania. Cu acest prilej marile magazine se intrec in a oferi preturi (doar de 1 zi) si reduceri cat mai avantajoase. (Sursa: wikipedia.com)

In ultimi ani, Black Friday a devenit tot mai popular si in Romania. Anul trecut, cel mai mare magazin online EMAG.RO a vandut produse in valoare de 23 milioane euro. Tot in 2013, de ziua cu cele mai multe reduceri din an, la 7 dimineata erau online 100.000 oameni pe siteul EMAG.

Ce trebuie sa stim de Black Friday 2014:

De evitat: televizoare cu branduri necunoscute, haine, jucarii, bijuterii si console de jocuri.
Verificati si stabiliti siteul de unde sa faceti cumparaturi de Black Friday 2014. Apoi, recomand sa va faceti din timp cont pe siteul respectiv, pentru ca de Vinerea Neagra magazinele online vor fi supra solicitate si se vor incarca foarte, foarte greu. Anul trecut, emag.ro a investit peste 100.000 euro in servere, dar cu toate acestea siteul a fost inaccesibil pentru cateva minute.

Nu uitati sa verificati siguranta paginii ! Daca optati pentru plata online, verificati ca pagina sa aibe https.

Tips:

Intotdeauna, verificati din timp ce siteuri participa la Black Friday 2014 si nu uitati sa faceti o lista cu ceea ce va doriti. Pentru a beneficia de reduceri mai mari, prima data incercati sa cumparati produsele mai scumpe.

Pentru a mari sansa de a cumopara ceea ce va doriti, recomand ca inainte cu cateva zile de Black Friday sa adaugati produsele in cosul de cumparaturi, iar de Vinerea Neagra sa dati doar un refresh ! Astfel, aveti sanse mai mare sa finalizati o comanda inainte de epuizarea stocurilor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *